УЕБ ДИЗАЙН НОВИНИ

уеб дизайн

През 1998 година, група freelancer designers поставят началото на УЕБВИЖЪН с разработването на цялостни уеб проекти и самостоятелни модули за Българската Академия на Науките и редица международни организации.

В сегашния си вид, фирмата съществува от началото на 2005 година, като през изминалите години, натрупва солиден опит в областта на уеб дизайна, интернет рекламата, хостинг решенията и изграждането на успешни уеб сайтове.

От самото създаване, УЕБВИЖЪН си поставя за основна цел да предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти професионално отношение и задълбочени познания, за да постига максимални успехи при презентирането им в интернет пространството.

Конструктивни идеи, индивидуални маркетингови планове, високо качество на предлагания продукт, баланс между доказаните традиции и всички съвременни методи в областта на уеб проектирането са фундаменталната концепция, върху която УЕБВИЖЪН формира обширната си гама от уеб услуги.

В процеса на проектиране и изграждане на уеб сайтове, УЕБВИЖЪН стриктно се придържа към световните изисквания за уеб маркиране, наложени от World Wide Web Consortium което от своя страна е гаранция за качество, стандарт и съвместимост на крайния продукт с най-разпространените браузери за интернет не само в минали, но и в бъдещи техни версии.

Бързото развитие на интернет, изисква адекватна ответна реакция и УЕБВИЖЪН педантично следи последните световни тенденции в уеб разработките, актуализира непрекъснато знанията си, а крайният резултат винаги надхвърля обикновените схващания, заради модерното си дизайнерско решение и невероятно изгодните условия, както за изграждането, така и за поддръжането му.

УЕБВИЖЪН поддържа изключително гъвкава ценова политика, съпроводена с изгодни специални оферти за крайни клиенти и доходна бонусна система за партньорите си.

УЕБ САЙТ ПО ШАБЛОН

Всички права запазени © 2006-2018 УЕБВИЖЪН ООД